Srpske teniserke u najačem sastavu

Izvor: Beta, 19.Mar.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske teniserke u najačem sastavu

BEOGRAD, 19. marta 2015. (Beta) - Ženska teniska reprezentacija Srbije nastupiće u najjačem sastavu protiv Paragvaja u meču plef-ofa za popunu Svetske grupe B FED kupa, saopšteno je u četvrtak.

Pozivu selektora Tatjane Ječmenice-Jevtić odazvale su se Ana Ivanović i Jelena Janković, kao i Aleksandra Krunić i Ivana Jorović.

Janković je nakon poraza Srbije u finalu FED Kupa od Češke 2012. godine saopštila da se povlači iz reprezentacije, ali je Ječmenica-Jevtić >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << ipak uspela nagovori 21. tenisersku sveta da ponovo zaigra za Srbiju.

FED kup reprezentacija Srbije dočekaće 18. i 19. aprila u Novom Sadu selekciju Paragvaja u meču plej-ofa za popunu Svetke grupe B.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FED: Sa Anom i Jelenom na Paragvaj

Izvor: B92, 19.Mar.2015

Ženska teniska FED kup selekcija Srbije igraće u najjačem sastavu, sa Anom Ivanović i Jelenom Janković, u meču plej-ofa za popunu Svetske grupe B...Selektor Tatjana Ječmenica saopštila je sastav tima, u kojem su pored Ivanovićeve (šesta na WTA listi) i Jankovićeve (trenutno 21), još Aleksandra...

Nastavak na B92...

Srpske teniserke u najjačem sastavu

Izvor: Akter, 19.Mar.2015

Ženska teniska reprezentacija Srbije nastupiće u najjačem sastavu protiv Paragvaja u meču plef-ofa za popunu Svetske grupe B FED kupa..Pozivu selektora Tatjane Ječmenice-Jevtić odazvale su se Ana Ivanović i Jelena Janković, kao i Aleksandra Krunić i Ivana Jorović...Janković je nakon poraza...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.