Srpkinje se spremaju za FED kup, kakve su nam šanse?

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinje se spremaju za FED kup, kakve su nam šanse?

Ženska teniska reprezentacija Srbije imala je danas prvi trening u engleskom Batu, pred prvi meč koji će u sredu igrati protiv Gruzije.

"Devojke su raspoložene, zdrave, atmosfera je pozitivna. Zadovoljni smo terenom i uslovima koje imamo ovde za trening, sve je dobro što se tiče tih tehničkih stvari. Prvi trening je protekao odlično, najbitnije je da nema povreda, devojke su spremne i verujem da će svaka dati maksimum", rekla je selektor reprezentacije Tatjana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ječmenica Jevtić.

Ekipu čine Aleksandra Krunić, Olga Danilović, Ivana Jorović i Nina Stojanović.

Pored Srbije i Gruzije, u Grupi B evro-afričke zone Fed kupa su još Velika Britanija, Hrvatska, Madjarska, Turska, Grčka i Slovenija.

Pobednici dve grupe će se boriti za plasman u plej-of za popunu Svetske grupe B.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fed kup: Srbija kreće po baraž za elitu

Izvor: Mondo, 05.Feb.2019, 11:16

Teniserke Srbije počinju takmičenje u britanskom gradu Bat u I grupi Evro-afričke zone Fed kupa. Rivalke Gruzija, Turska i Hrvatska..Ženska teniska selekcija Srbije nalazi se u britanskom gradu Batu, gde će sutra početi takmičenje u ovogodišnjem Fed kupu...Selektor Tatjana Ječmenica Jevtić...

Nastavak na Mondo...

Teniserke Srbije spremne za meč sa Gruzijom

Izvor: B92, 05.Feb.2019

Teniserke Srbije igraju u sredu od 11 časova u Batu protiv Gruzije u prvoj rundi evro-afričke zone Fed Kupa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.