Srpkinje se drže zajedno na Rolan Garosu FOTO

Izvor: B92, 24.Maj.2022, 13:10

Srpkinje se drže zajedno na Rolan Garosu FOTO

Srpska teniserka Aleksandra Krunić imala je lepu podršku u prvom kolu Rolan Garosa.

Ona je slavila protiv Kamile Rahimove iz Rusije, a po završetku susreta, pozdravila se sa svojom saigračicom iz reprezentacije, Olgom Danilović.

Olga je zajedno sa svojom majkom prisustvovala meču i pružala podršku Aleksandri.

"Mi smo jako bliske. Ta romansa traje otkad sam ušla u FED kup reprezentaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ona je bila prva koja me je prihvatila, tu je i Ivana Jorović. Kad sam bila mlada, moj prvi trening je bio sa Aleksandrom, kada sam imala 15 godina. Stvarno su me sve prihvatile, ali je to sa Krunićevom poseban odnos i ona mi stvarno prija pored terena. Mi se družimo ovako privatno i kada smo u Beogradu i ona je jedan veliki car ", rekla je Olga pre nekoliko dana i dodala:

"Jako je iskrena i jako je direktna, ima čista dušu, direktna je. Kada ti je prijateljica, spremna je da uradi sve za tebe. Takva sam i ja, a ona je i živac kao ja. Ona je bila ceo meč, bila je svaki moj meč tu".

Krunićeva u narednom kolu ide na Ruskinju Veroniku Kudermetovu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.