Srećni smo što imamo tenisera kao što je Nadal

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 20:01

"Srećni smo što imamo tenisera kao što je Nadal"

Bivši prvi teniser sveta Endi Rodik govorio je o Rafaelu Nadalu.

Amerikanac je pohvalio Nadalovu skromnost i za koga smatra da je veliki borac na terenu, a sa druge strane veoma povučen čovek koji ne privlači puno pažnje.

Nadal će posle skoro dva mseca vraća na teren. jer će učestvovati na Mastersu u Indijan Velsu, gde ćemu protivnik u prvom kolu biti Miloš Raonić.

"Srećni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo što imamo nekoga poput Rafaela Nadala u tenisu toliko dugo. Godinama upoznaje nove ljude i nikada nije imao dan u kome je neraspoložen. Svakome ko mu priđe stegne ruku, sigurno je da mu nije do toga svakog dana. Pravi je Džentlmen To mi se dopada i to treba da slavimo, da budemo zahvalni za sve što je učinio u prethodnim godinama", smatra Rodik. ,

Inače na prvom Mastersu u sezoni će učestvovati i prvi teniser sveta Novak Đoković i to će biti prvi turnir u kome će učestvovati ova dva velika rivala, još od Australian opena 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.