Srbija igra sa Madjarskom i Austrijom u Fed kupu

Izvor: Beta, 09.Jan.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija igra sa Madjarskom i Austrijom u Fed kupu

BEOGRAD, 9. januara 2015. (Beta) - Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće u Budimpešti sa Madjarskom i Austrijom u Evro-afričkoj zoni 1, za ulazak u baraž za Svetsku grupu 2 Fed kupa, saopšteno je u petak.

Srbija će igrati u Grupi A u Budimpešti, od 4. do 7. februara, sa Madjarskom i Austrijom.

Ako Srbija osvoji prvo mesto u grupi A, za plasman u baraž u Svetsku grupu 2 Fed kupa igraće sa prvoplasiranom ekipom iz Grupe D, u kojoj se takmiče Belgija, Hrvatska, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Izrael i Letonija.

U Grupi B su Velika Britanija, Ukrajina, Turska i Lihtenštajn, a u Grupi C Belorusija, Portugal, Bugarska i Gruzija.

Mečevi baraža za ulazak u Svetsku grupu 2 Fed kupa igraće se 18. i 19. aprila.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FED kup: Srbija sa Mađarskom i Austrijom

Izvor: Sportal.rs, 09.Jan.2015

Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće u Budimpešti sa Mađarskom i Austrijom u Evro-afričkoj zoni 1, za ulazak u baraž za Svetsku grupu 2 FED kupa, saopšteno je u petak. Srbija će igrati u grupi A u Budimpešti, od 4. do 7. februara, sa Mađarskom i Austrijom...Ako Srbija osvoji prvo mesto...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.