Sportisti sa decom iz Zvečanske

Izvor: Blic, 06.Dec.2009, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportisti sa decom iz Zvečanske

Deca iz Doma za srednjoškolsku i studentsku omladinu iz Zvečanske juče su imali posebnu priliku da odmere svoje umeće u igranju igrica na „nintendo Wii" konzoli sa proslavljenim sportistima, teniserom Borisom Pašanskim i reli vozačem Andrejem Kulundžićem.



U akciji knjižarskog lanca Delfi, Kulundžić i Pašanski takmičili su se s decom u virtuelnim auto-trkama i tenisu, a zatim su i međusobno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odmerili snage u partiji tenisa u kojoj je ubedljivo pobedio Kulundžić.

– Ovaj dan dokazuje vrednost promocije sporta i sportskog duha među decom, na način koji je njima blizak – rekao je Pašanski.

Štićenicima doma kompanija „Extreme CC" poklonila je ovu konzolu sa dodatnom opremom i kompletom igrica.

Nakon što je deci uručio poklon, Kulundžić je rekao:

– Uvek se rado odazivam na druženje s klincima. Najmanje što mogu je da im priuštim lepo subotnje popodne.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.