Sport uživo: Pobeda Tipsarevića

Izvor: RTS, 16.Jan.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo: Pobeda Tipsarevića

Bor domaćin EP u snukeru. Snajder tvrdi da ga "teraju" iz Intera. Maradona se povlači iz fudbala. Srpski teniseri odličnim igrama obeležili dan na turniru u Melburnu. Đoković ubedljiv, Tipsarević teškom mukom savladao Lačka. Jelena i Ana igraju međusobno u trećem kolu.

15.05 - Brazilac Brandao potpuno razočarao navijače Sent Etjena. U polufinalu Kupa Francuske, domaća ekipa savladala Lil, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, ali sve bi bilo mnogo jednostavnije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je Brandao iskoristio jednu od dve više nego izgledne prilike za gol.

 

15.00 - Doskorašnji član LA Galaksija Dejvid Bekam blizu je prelaska u Milan, prenose danas italijanski mediji. Bivši engleski reprezentatvac je nedavno završio dugogodišnji angažman u MLS ligi, ali još nije objavio koja mu je sledeća destinacija. Poslednjih dana, italijanski mediji spekulišu da bi Bekam mogao da se vrati u Milan, za koji je na pozajmicu igrao u dva navrata - 2009. i 2010. godine.

14.52 - Napadač Mančester sitija Karlos Tevez moraće da pronađe alternativni način transporta, pošto mu je policija oduzela vozačku dozvolu na šest meseci jer se nije odazivao na pisma i pozive policije. Temperamentni Argentinac je na sudu rekao da nije znao da ga poziva policija, kao i da nije razumeo šta znači izraz "constabulary", odnosno "policijska stanica". Pored oduzete vozačke dozvole, Tevez će morati da plati i kaznu od 1.540 funti. Argentinac je takođe tvrdio da uopšte nije bio za volanom onog dana za koji ga terete da je "uhvaćen" u brzoj vožnji.

13.18 - Ekipa Ferarija novi bolid za predstojeću sezonu predstaviće 1. februara u svom sedištu u Maranelu, potvrdio je danas šef tima Stefano Domenikali. Ferari je prošle godine završio na drugom mestu u konkurenciji konstruktora, dok su vozači Fernando Alonso i Felipe Masa bili drugi, odnosno sedmi.

13.00 - Holandski fudbaler Vesli Snajder rekao je danas da odluku da napusti Inter nije doneo zbog finansijskih razloga, već načina na koji se italijanski klub poneo prema njemu. "Ovo nema veze sa novcem. Kao svaki igrač koji bi mogao da promeni sredinu u zimskom prelaznom roku, tako i ja moram da donesem odluku do 31. januara. Bio sam primoran da na brzinu reagujem i odlučim o budućnosti. Mislim da nisam zaslužio sve ovo što se dešavalo poslednjih nekoliko meseci", rekao je 28-godišnji fudbaler.

12.49 - Bor će biti domaćin Evropskog prvenstva u snukeru, koje će biti održano od 18. do 28. marta u hotelu Jezero na Borskom jezeru, a očekuje se da će učestvovati 220 takmičara iz 30 zemalja. Predsednik Evropske asocijacije za bilijar i snuker Maksim Kasis rekao je za Regionalnu televiziju Bor da će u hotelu biti smešteno 16 stolova za snuker. Srbija prvi put organizuje Evropsko prvenstvo u snukeru.

12.45 - Trener fudbalera Barselone Tito Vilanova rekao je danas da ne želi da ga porede sa prethodnikom, Pepom Gvardiolom, jer još nije dostigao tako visok nivo. "Još nisam ništa osvojio. Verujem da bih u svakom poređenju sa Gvardiolom ja bio gubitnik", izjavio je Vilanova španskim medijima. On je izjavio i da mu nije cilj da osvoji isti broj trofeja kao Gvardiola, koji je za četiri godine u trofejnu salu Barselone uneo 14 pehara.

12.42 - Legendarni Argentinac Dijego Maradona rekao je danas da ne želi više da radi u fudbalu, jer je razočaran kako se klubovi ponašaju prema trenerima širom sveta. Poslednji u nizu takvih slučajeva, koji je zasmetao Maradoni, je otkaz Matijasu Almeidi u trofejnom argentinskom klubu River Plati. "Stvarno mi se zgadilo na koji način je uprava Rivera oterala Almeidu i odmah dovela Ramona Dijaza. Zaista više ne želim da radim u fudbalu. Gadi mi se da su na taj način, za samo tri dana, našli zamenu čoveku koji je do skoro vodio tim", rekao je Maradona argentinskim medijima.

12.40 - U dramatičnom finišu meča, posle skoro četiri sata igre i pet setova, Janko Tipsarević je uspeo da sa 3:2 (6:3, 6:4, 3:6, 4:6, 7:5) savlada  Lukaša Lackog i plasira se u treće kolo turnira u Melburnu.

12.40 - Novak Đoković plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je ubedljivo i lako savladao Amerikanca Rajana Herisona sa 3:0 ( 6:1, 6:2, 6:3). Novak će u nastavku turnira igrati protiv Čeha Radeka Stepaneka koji je bio bolji od Španca Felisijana Lopeza sa 6:2, 6:2, 6:4. Đoković vodi protiv Stepaneka sa 7:1 u međusobnim duelima.

12.24 - Janko ne uspeva da dobije svoj servis a time i meč. Na 5:4 Lačko servira za izjednačenje. 

12.12 - Na 5:2 za Tipsarevića, Lačko servira za ostanak u meču i uspeva da smanji na 5:3. 

12.10 - U odlučujućen petom setu Janko načinio brejk i poveo sa 4:2 stvorivši šansu za pobedu. 

11.45 - Đoković osvojio drugi set sa 6:2 protiv Harisona.

11.38 - Lačko dobija četvrti set sa 6:4 i uspeva da izjednači na 2:2 u meču sa Jankom Tipsarevićem.

11.34 - Novi brejk i ubedljiva prednost od 4:1 za Novaka Đokovića u drugom setu protiv Harisona.

11.23 - Lačko uspeva da načini novi brejk i u četvrtom setu vodi sa 4:2 protiv Janka Tipsarevića. 

11.15 - Novak Đoković vodi sa 5:1,servira za osvajanje prvog seta u meču sa Rajanom Harisonom i dobija prvi set sa 6:1. 

10.53 - Lokaš Lačko dobija set sa 6:3 i uspeva da smanji na 2:1 u setovima. 

10.48 - brejk  u trećem setu za Lačka, koji posle svog dobijenog servisa, vodi sa 5:2. Janko servira za ostanak u setu.

10.10 - Janko Tipsarević dobio drugi set i poveo sa 2:0 (6:3, 6:4) protiv Lukaša Lačka u meču drugog kola turnira u Melburnu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Jelena Janković,   Ana Ivanović,   Nenad Zimonjić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sport uživo: Gvardiola u Bajernu!

Izvor: RTS, 16.Jan.2013

Pep Gvardiola od naredne sezone na klupi Bajerna. Bor domaćin EP u snukeru. Snajder tvrdi da ga "teraju" iz Intera. Maradona se povlači iz fudbala. Srpski teniseri odličnim igrama obeležili dan na turniru u Melburnu. Đoković ubedljiv, Tipsarević teškom mukom savladao Lačka. Jelena i Ana igraju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.