Špaga za dobro zdravlje

Izvor: Glas javnosti, 31.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špaga za dobro zdravlje

Leteći terenom kao gazela, Jelena Janković jednostavno izluđuje protivnice na turnirima širom sveta. Ovog puta u borbi za osminu finala poslednjeg grend slema u sezoni, na tvrdoj podlozi Flešing medouza u NJujorku, J. J. je nadmašila Kineskinju Ži Ženg sa 2:0 (7:5, 7:5), iako nije igrala dobro. Izlazeći na megdan trenutno najboljoj kineskoj teniserki, Srpkinja je izborila tešku pobedu, u kojoj je njena protivnica možda bila i >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << bolji rival, ali Jelena joj nije dozvolila da učini nešto više od pretnje.

- Borim se iz petnih žila, jer nisam ovde došla na piknik. Protivnica se nalazila u solidnoj formi, tako da sam očekivala težak meč - ispričala je Jelena.

Američke novinare je posebno fascinirala, Jecina sposobnost da manirom gimnastičarke (što je nekad i bila), na terenu izvodi špagu.

- Dokle god pravim špage, to znači da sam zdrava. Kada ih ne izvodim, znajte da nešto nije u redu. Kada me nešto boli, onda to ne radim jer nisam sigurna da li ću moći da ustanem - prebacila je na šalu Jelena Janković.

Ona ne krije da je svesna kako u poslednje vreme igra uz neverovatne oscilacije. Da je sposobna da bez izgubljenog poena oduzme servis protivnici, a da onda na meč loptu odservira duplu grešku.

- Volela bih da nema drame ni u jednom mom meču, da pobeđujem glatko. Ko voli dramu? Da li znate nekoga ko voli da upadne u neprijatne situacije u meču - zapitala se Jelena, koju u osmini finala očekuje 21. nosilac Karolina Voznijački iz Danske.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.