Sonego zaustavio Djokovića u Beču

Izvor: Beta, 30.Okt.2020, 20:53

Sonego zaustavio Djokovića u Beču

Srpski teniser Novak Djoković nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Beču, pošto je danas izgubio od 42. igrača sveta, Italijana Lorenca Sonega sa 2:6, 1:6.Sonego, "laki luzer", slavio je protiv prvog igrača sveta posle 70 minuta igre.Djoković od početka meča nije uspeo da pronadje fokus i svoju prepoznatljivu igru. Serijom neiznudjenih grešaka izgubio je prvi gem na svoj servis, a posle loših servisa i naredni, pa je Sonego napravio dupli brejk i stigao do velikih 3:0.Italijan je potom bez izgubljenog poena poveo sa 4:0 i tu prednost je bez problema zadržao do kraja seta.I drugi set je počeo brejkom Sonega, poveo je Italijan i sa 2:0 nakon čega je u četvrtom gemu "preživeo" do tada najbolju igru Djokovića. Prvi teniser sveta je posle 46 minuta igre stigao do prve brejk lopte na meču, imao je potom još dve, ali ih nije iskoristio.Sonego je u narednom gemu još jednom oduzeo servis protivniku, u šestom je ponovo spasio tri brejk lopte, da bi u novim brejkom stavio tačku na meč i došao do najveće pobede u karijeri.Italijan će u polufinalu igrati protiv pobednika meča Grigor Dimitrov - Danijel Evans.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOLETU SE DANAS DESILO ONO ČEGA SE PRIBOJAVAO GODINAMA! Evo zašto će Đokovića današnji poraz DUGO boleti

Izvor: Kurir, 30.Okt.2020

Prvi teniser na ATP listi Novak Đoković već obezbedio 1. mesto do kraja godine i smanjiće zaostatak za Rodžerom Federerom koji je rekorder po broju nedelja na prvoj poziciji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.