Šok u svetu tenisa: Uhapšen 27. igrač sveta - prebio suprugu pred detetom!

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2020, 16:32

Šok u svetu tenisa: Uhapšen 27. igrač sveta - prebio suprugu pred detetom!

Najbolji gruzijski teniser Nikoloz Basilašvili uhapšen je u Tbilisiju Najbolji gruzijski teniser i 27. igrač sveta Nikoloz Basilašvili uhapšen je u Tbilisiju zbog optužbe da je pretukao bivšu suprugu u prisustvu deteta.Istragom je utvrđeno da je on fizički napao bivšu suprugu posle svađe 21. maja, a uhapšen je sutradan.Tužilaštvo je zatražilo da ostane u pritvoru do suđenja 16. jula, prenosi portal Gruzija danas.Sudiće mu se zbog kršenja zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << o porodičnom nasilju u prisustvu maloletnog lica. Za to je predviđena kazna društveno-korisnim radom u trajanju od 200 do 400 sati ili zatvorskom kaznom u trajanju od jedne godine do tri godine sa ili bez ograničenih prava.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Najbolji gruzijski teniser uhapšen zbog nasilja

Izvor: Danas, 24.Maj.2020

Najbolji gruzijski teniser Nikoloz Basilašvili priveden je u Tbilisiju zbog porodičnog nasilja, preneli su danas mediji u toj državi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.