Sok najavio povlačenje?

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 19:56

Sok najavio povlačenje?

Američki teniser Džek Sok nikako ne uspeva da se vrati u nekadašnju formu.

Nekada osmi teniser sveta nije uspeo da prođe u osminu finala turnira u Hjustonu pošto je izgubio od Čeha Tomaša Mahača, 6:2, 6:4.

Sok, koji je trenutno na 166. mestu svetske liste, po završetku meča je najavio moguće povlačenje iz profesionalnog tenisa.

"Ovo mi je poslednji put da igram ovde, zato sam želeo da vam se zahvalim na svemu", rekao je Sok.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Izvori bliski američkom teniseru navode da on već neko vreme ozbiljno razmišlja o povlačenju.

Ovo bi mogla da bude njegova poslednja sezona, ali još je neizvesno gde bi sledeće mogao da igra, a sasvim je izvesno da se neće pojavljivati u sezoni na šljaci na evropskim turnirima.

Sok je najbolje rezultate ostvario 2017. godine kada je i stigao do te osme pozicije, osvojio je Masters u Parizu i ukupno četiri titule u karijeri, a igrao je u osam finala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.