Šok! Ljudi, jel realno! Najseksi teniserka sveta stavlja ćarape u brus i namešta grudi! (VIDEO)

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Feb.2024, 18:30

Šok! Ljudi, jel` realno! Najseksi teniserka sveta stavlja ćarape u brus i namešta grudi! (VIDEO)

Po mnogima najseksi teniserka sveta Eženi Bušar bila je gošća na ceremoniji povodom Superboula u Sjedinjenim Američkim Državama i tom prilikom izazvala mnogo pažnje. Na kratkom snimku objavljenom na njenom Instagramu, može se videti kako lepa Eženi skida čarape i stavlja ih u grudnjak, koji nosi ispod svog ružičastog blejzera. Potom je napisala:
– Ono što moraš da uradiš, jednostavno moraš da uradiš!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<

sledeća vest



Vesti

Kolumne
Nebojša Bakarec: Vučićevo ime je jače od cele opozicije! Šta tek reći za Vučićeva dela?
Đilasov „Proglas“ (Bojković, Bjelogrlić, Majić…) zahteva da Vučićevo ime ne sme da bude ni na jednoj izbornoj listi SNS. To su podržale sve stranke Đilasove koalicije „Nasilje protiv Srbije“. Zahtev da se zabrani Vučićevo ime i prezime u nazivima izbornih lista SNS, Đilasova koalicija je pre „Proglasa“, već iznela u Evropskom parlamentu u Strazburu. Tada je Aleksićev i Đilasov poslanik Đorđe Stanković u ime Đilasove koalicije tražio od Evropskog parlamenta da zabrani upotrebu imena Aleksandra Vučića!?! Đilasove kukavice su prestravljene imenom Aleksandra Vučića. Možete zamisliti tek koliko se đilasovci plaše Vučićevih dela, uzdizanja Srbije, napretka Srbije. Koliko su đilasovci licemerne kukavice i koliki su im dvostruki aršini, svedoči to da su sve to što sada žele da zabrane Vučiću, oni primenjivali u nazivima lista na parlamentarnim i lokalnim izborima, dok su bili na vlasti do 2012. godine. Ime Borisa Tadića, tada predsednika Srbije i predsednika DS, bilo je u nazivu svih njihovih lista. Tada su proglasovci Bojković, Bjelogrlić, Majić i drugi, podržavali ime Borisa Tadića na svim listama DS. Danas se opozicija stidi svojih lidera, na prvom mestu Đilasa, šefa i vlasnika opozicije. Danas opozicija ne sme da stavi Đilasovo ime u naziv bilo koje liste! Rekoh, stide se Đilasa, jer je Đilas kompromitovan. Sa druge strane mi iz SNS, silno se ponosimo državnikom Vučićem i njegovim fantastičnim rezultatima, i po zakonu, stavljamo njegovo ugledno ime u nazive lista.











Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.