Slučajnost ili bezobrazluk: Nesportski potez Vavrinke iznervirao tenisku javnost (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučajnost ili bezobrazluk: Nesportski potez Vavrinke iznervirao tenisku javnost (VIDEO)

Četvrti teniser sveta Sten Vavrinka plasirao se u narednu rundu Australijan opena posle prave drame, a meč je obeležio jedan jako čudan i prilično nesportski potez Švajcarca.

U devetom gemu petog seta, Vavrinkin protivnik Martin Kližan praktično je na mreži odustao od jednog poena, te je čekao laku realizaciju Švajcarca, a ovaj je umesto u polje - poslao lopticu u telo protivnika.

Ovo je bolelo!

OUCH! Martin Klizan takes a ball to the >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << groin during his epic match with Stan Wawrinka #AusOpen pic.twitter.com/0JZaE4HPqA

Stiglo je izvinjenje s druge strane mreže, ali deluje da je moglo da se završi i drugačije s obzirom da je u pitanju bio pravi zicer za četvrtog igrača sa ATP liste. Reakcije o ovom Stenovom potezu su podeljene, ali možemo da zaključimo da većina misli da je ovo, iz nekog razloga, uradio namerno.

Na kraju je Vavrinka slavio sa 4:6, 6:4, 7:5, 4:6, 6:4 i plasirao se u sledeće kolo prvom Grend slema sezone gde će mu protivnik biti Amerikanac Stiv Džonson.

Nešto ranije je svoj "šou" imao i teniser iz BiH Damir Džumhur na meču protiv našeg Viktora Troickog.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.