Slika dana: NOVAK I STOLE

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Feb.2024, 05:30

Slika dana: NOVAK I STOLE

Kolika je ljubav prema prvom teniseru sveta, i koliko je najpoznatiji sportski navijač Balkana, Boranin Stole Anđelić privržen sportskoj, teniskoj legendi, svedoči ova fotografija snimljena u restoranu „Novak“ na Novom Beogradu.
Stole je godinama želeo da ima fotografiju sa Đokovićem, ali mu taj naum, poput slikanja sa mnogim, najpoznatijim fudbalerima bivše Juge i sklopljenog prijateljstva sa njima, nije mogao da se >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << ostvari.
– Đole me sigurno ne bi odbio, ali su ga obaveze primorale da verovatno najmanje dolazi kući, u Srbiju i Beograd. Dok sam bio mlađi i zdraviji stizao sam čak do Japana i bodrio našu fudbalsku reprezentaciju. Odlazio bi i do Australije i Amerike da navijam za Novaka, ali su pritisle godine. Zato sam iskoristio priliku i slikao se sa bronzanim Noletom u prirodnoj veličini u njegovom beogradskom restoranu – kazuje Stole.
To ne znači da će, veli, odustati od namere da i lično upozna svetskog br. 1. I, naravno, da dobije fotos za izuzetno bogatu kolekciju.
Članak Slika dana: NOVAK I STOLE se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.