Skoro milion čitalaca glasalo, Novak je za njih najbolji svih vremena!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 00:01

Skoro milion čitalaca glasalo, Novak je za njih najbolji svih vremena!

Jedna od "jačih" anketa.

Popularni medij što se tiče sporta, "Eurosport", sproveo je anketu ko je najbolji teniser svih vremena.

Anketa se sastojala iz duela, osam tenisera su bili smešteni u "kostur", a Novak je na putu ka pobedi i tituli najboljeg tenisera svih vremena u anketi ovog medija pobedio Roda Lejvera u četvrtfinalu, Rafaela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nadala u polufinalu i Rodžera Federera u finalu.

Zanimljivo da je pristiglo je 900.289 glasova.

Da bi zaista bio nesumnjivo najbolji svih vremena potrebno je da bude i najduže svetski broj 1 na ATP listi i da ima najviše gren slem titula, videćemo koliko je trenutno najbolji na svetu daleko od toga.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Eurosport anketa: Đoković je najveći teniser svih vremena

Izvor: Luftika.rs, 05.Jun.2020

Eurosport je sproveo anketu među svojim čitaocima o tome šta oni misle – ko je najveći teniser svih vremena. Glasalo je nešto manje od milion ljudi, a pobednik je Novak Đoković.. Foto: Eurosport Nole je u ovom finalu pobedio Federera. U četvrtfinalu savladao je Rod Lejvera, a u polufinalu –...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.