Izvor: JUGpress.com, 20.Avg.2021, 09:19

Skobelev najbolji u Sofiji, Milenović u Splitu

NIŠ

                               Teniser Teniske akademije Živković, Stefan Skobelev, stigao je do još jedne titule u dublu. Titulu je osvojio na međunarodnom ITF turniru u Sofiji u konkurenciji tenisera do 18 godina. On je u finalu u paru sa Atakan Karahanom iz Turske savladao bugarski par Viktor Markov/Iliyan Radulov. Rezultat je bio 2:1 u setovima.

                              Zapažen rezultat postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je i Ognjen Milenović, on je osvojio zlatnu medalju na regionalnom finalu Sportskih igara mladih u Splitu u konkurenciji tenisera. Ognjen je na ovaj način nastavio dominaciju Teniske akademije Živković na igrama, prošle godine je šampion bio Nikola Jović. Vredno je pomenuti i rezultate tenisera i teniserki do 14 godina na turniru održanom u Nišu: Luka Stanković i Agata Golubčenko  su bili prvi. Agata je mlada teniserka iz Rusije koja je deo Balkan tennis camp programa niške akademije. Druga mesta su zauzeli Matija Stojanović, Iva Stojančić i Darija Ilić.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Teniseri niškog TAŽ-a nastavili da nižu uspehe - Skobelev najbolji u Sofiji, Milenović u Splitu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2021

Mladi tensiseri iz Niša nastavljaju sa zapaženim rezultatima na takmičenjima širom regiona, a nove radosti TAŽ-u doneli su Stefan Skobelev, koji je u dublu osvojio ITF turnir u Sofiji, dok je na Sportskim igrama mladih u Splitu zlatnu medalju osvojio Ognjen Milenović.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.