Skandal – Monfis udario supervizora turnira?

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 16:47

Skandal – Monfis udario supervizora turnira?

Gael Monfis, iskusni francuski teniser, diskvalifikovan je sa turnira u Oslu jer je, kako kažu zvaničnici, naneo povredu supervizoru Stefanu Apostolou.

Kako su saopštili organizatori egzibicije u Norveškoj, u svlačionici došlo do “šaljivog razgovora” između Monfilsa i Apostoloua što je rezultovalo manjom povredom supervizora.

“UTS je drago što nije bilo zle namere kd strane Gaela, ali zbog povrede koju je pretrpeo zvaničnik, ma kakva bila, smatrali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo da nema drugo osim da se diskvalifikuje Gael. Gael je prihvatio diskvalifikaciju i on i supervizor su se rastali u prijateljskom tonu”, piše u saopštenju.

Na egzibiciji u Oslu učestvuju Kasper Rud, Holger Rune, Andrej Rubljov, Benoa Per, Dominik Tim, Aleks de Minori Aleksander Bublik.

Među njima je bio i Monfis, međutim, Francuz je zbog gluposti diskvalifikovan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gael Monfis diskvalifikovan jer je naneo povredu supervizoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024

Dogodilo se u Oslu...Frncuski teniser, Gael Monfis, diskvalifikovan je sa turnira u Oslu jer je, kako kažu zvaničnici, naneo povredu supervizoru Stefanu Apostolou...Kako su saopštili organizatori egzibicije u Norveškoj, u svlačionici došlo do “šaljivog razgovora” između Monfilsa i Apostoloua...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.