Sjajna Ana u osmini finala Indijan Velsa

Izvor: Blic, 14.Mar.2011, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna Ana u osmini finala Indijan Velsa

Ana Ivanović lako je došla do plasmana u osminu finala turnira u Indijan Velsu nakon što je za svega šezdesetak minuta igre pobedila Barboru Zahlavovu Stricovu sa 6:2, 6:2.

Srpska teniserka pokazala je da joj Čehinja očigledno leži jer je i u Lincu prošle godine lako izašla na kraj sa njom. Ipak, Zahlavova Stricova je do trećeg kola došla savladavši ove sezone sjajnu Petru Kvitovu što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nateralo Anu da potpuno fokusirana uđe u susret i brejkom otvori meč.

Čehinja joj se revanširala sa dva uzastopna gema, ali je Ana furiozno došla do pet uzastopnih gemova i prvog seta - 6:2.

Potpuno ista slika viđena je i u nastavku susreta jer je Ana lako i brzo dolazila do gemova na svoj servis, a 57. igračica sveta se konstantno mučila i nije imala rešenje za raspoloženu Anu.

Srpska teniserka je kao i u prvom setu stekla dva brejka prednosti i rezultatom 6:2 došla do pobede.

Ana će u četvrtom kolu igrati protiv Jelene Janković.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.