Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jun.2023, 03:31

Šire zajedništvo, sećaju na prošla vremena: Završene Radničke igre u Prijepolju, pobednik Granična policija

Radničke sportske igre obnovljene su prošle godina

Foto: RINA


Takmičenja koja šire kolektivi duh, slave zajedništvo i sećaju na neka prošla vremena, svakako su Radničke igre koje se održavaju širom Srbije. Na igrama u Prijepolju ubedljivo je odnela ekipa Granične policije koja je proglašena za sveukupnog pobednika.
– Finalnim takmičenjima u basketu tri na tri, stonom tenisu, malom fudbalu i nadvlačenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << konopca sinoć je u prepunoj Sportskoj dvoraani spuštena zavesa na Radničke sportske igre. Najbolji „basketaši“ su ekipa „3 bank“ koja je u finalu savladala „Graničnu policiju“. U nadvlačenju konopca pobedila je „Granična policija“, dok je u malom fudbalu nakon izvođenja penala „MDG“ savladao „Graničnu policiju“ – kažu organizatori za RINU.
Na ceremoniji svečanog zatvaranja priznanja su dodeljena najboljim ekipama u svih šest sportskih disciplina u obe konkurencije.
Ove godine, na Radničkim sportskim igrama je učestvovalo 19 ekipa i više od 300 zaposlenih u javnom i privatnom sektoru.
Radničke sportske igre obnovljene su prošle godina. Organizuje ih Sportski savez Prijepolja, a pokrovitelj je lokalna smaouprava.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Vesti

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.