Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2018, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinsinatić: Đoković - Raonić 2:2 (UŽIVO)

Naš najbolji teniser i Kanađanin crnogorskog porekla igraju u četvrtfinalu na turniru iz masters serije u Ohaju.

I set

2:2 Sada brzi gem za Raonića.

2:1 Potpuno drugačije nego u prethodnom gemu ekspresno rešena stvar u Đokovićevu korist. Bez izgubljenog poena.

1:1 Prvi gem je završen očas posla, a drugi je trajao 15 minuta. Bilo je devet izjednačenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Đoković je imao pet prilika za brejk, Raonić se uvek vadio gromovitim servisom. Na koncu gem mu je i pripao.

1:0 Siguran servis gem za Đokovića. Servis mu je bio glavni adut protiv Dimitrova pa bi bilo dobro da tako i ostane i protiv igrača kome je baš to najjača strana.

Naš as izlazi danas drugi put na teren, pošto je pre nekoliko časova priveo kraju meč trećeg kola s Bugarinom Grigorom Dimitrovom, prošlogodišnjim pobednikom. Miloš Raonić je posao prebrinuo pre kiše koja je neumoljivo ispreturala raspored mečeva i zadala glavobolju organizatorima.

U međusobnim duelima je 8:0 za Đokovića. Nisu igrali od završnog turnira sezone u dvorani O2 u Londonu. Tada je naš najbolji teniser savladao rođenog Podgoričanina u grupi sa 7:6 (8:6), 7:6 (7:5).

Ko ode u polufinale sastaće se s pobednikom susreta Hrvata Marina Čilića i Španca Pabla Karena Buste, a njihov okršaj je takođe u toku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sinsinatić: Đoković - Raonić 3:4 (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2018

Naš najbolji teniser i Kanađanin crnogorskog porekla igraju u četvrtfinalu na turniru iz masters serije u Ohaju...I set..Uzbudljiv prvi set u duelu Marina Čilića i Pabla Karena Buste - 7:6 (9:7). Španac je spasao tri set-lopte u taj-breku pri vođstvu hrvatskog tenisera sa 6:3, a zatim je Čilić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.