Sinsinati: Čilić se izvukao protiv Kopila

Izvor: N1 televizija, 15.Avg.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinsinati: Čilić se 'izvukao' protiv Kopila

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju pobedom nad Rumunom Marijušom Kopilom posle preokreta.

Čilić, koji je postavljen za sedmog nosioca, protiv kvalifikanta je slavio sa 6:7 (4:7), 6:4, 6:4, posle dva sata i 17 minuta.

U narednom kolu, Čilića čeka susret sa pobednikom duela između Amerikanca Sema Kverija i Karena Hačanova iz Rusije.

Sam početak meča >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << protekao je u izjednačenoj borbi, da bi Čilić u šestom gemu stigao do brejka, ali mu je Kopil uzvratio tri gema kasnije. Obojica su od tada bili poprilično sigurni na svojim servisima, pa je prvi set ušao u taj-brejk u kojem je rumunski teniser sve vreme kontrolisao rezultat.

Očekivano, usledio je Čilićev odgovor u nastavku meča. Hrvat je već u prvom gemu imao tri šanse za brejk, koje je Kopil spasao, da bi propušteno tada nadoknadio šest gemova kasnije. U tom gemu je rešen drugi set, a isti slučaj bio je i u odlučujućem setu, kada je Čilić napravio jedini brejk u tom periodu, a potom rutinski priveo meč kraju.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.