Siner me podseća na Borga i Vilandera

Izvor: B92, 01.Dec.2023, 00:44

"Siner me podseća na Borga i Vilandera"

Darek Kejhil, trener Janika Sinera, ubeđen je da mladi Italijan ima sve elemente da postane najbolji na svetu.

Australijanac, koji se ove sezone priključio timu tenisera iz Južnog Tirola, kaže da ga Siner po ponašanju i tome kako se ponaša pod pritiskom, podseća na neke velike šampione.

U intervjuu za Korijere delo Sport, Kejhil je pohvalio sposobnost Sinera da se prilagodi različitim situacijama, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zrelost na terenu.

"Njegova najveća vrlina je njegova sporobnost da se prilagodi svim tipovima situacija, on je vrlo zreo momak za svoje godine, a u tom smislu pomalo me podseća na Borga i Vilandera, pre svega kako se nosi sa pritiskom", kaže Kejhil. "Uvek je nasmejan, veoma je inteligentan i spreman da se takmiči, uz to da pravi sjajnu atmosferu gde god da se pojavi", dodao je. Daren je ubeđen da će četvrti reket sveta beležiti i bolje rezultate u 2024. "Nisam iznenađen nivoom na kom je igrao u poslednje dve nedelje sezone, jer znam koliko voli ovaj sport i koliko naporno radi", zaključio je Kejhil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.