Simona Halep pozitivna na koronavirus

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020, 15:23

Simona Halep pozitivna na koronavirus

Oglasila se i Rumunka...

Rumunska teniserka Simona Halep saopštila je danas da je pozitivna na korona virus i da se oporavlja od blagih simptoma bolesti.

Druga teniserka sveta je na svom Tviter nalogu napisala da je kod kuće u samoizolaciji i da se dobro oseća.

Halep nije učestvovala na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu SAD, a nakon toga je na Rolan Garosu izgubila u četvrtom kolu od kasnije šampionke, Poljakinje Ige Švjontek.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Simona Halep pozitivna na korona virus

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2020

Rumunska teniserka Simona Halep saopštila je danas da je pozitivna na korona virus i da se oporavlja od blagih simptoma bolesti...Druga teniserka sveta je na svom Tviter nalogu napisala da je kod kuće u samoizolaciji i da se dobro oseća...Halep nije učestvovala na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.