Simona Halep okončala bajku Koko Gof

Izvor: Beta, 08.Jul.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simona Halep okončala bajku Koko Gof

Rumunska teniserka Simona Halep plasirala se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je danas pobedila Amerikanku Kori Gof sa 6:3, 6:3.Halep je tako prekinula bajku 15-godišnje Koko Gof, koja je u prvom kolu eliminisala Venus Vilijams, i četvrti put se plasirala u četvrtfinale Vimbldona.Naredna protivnica sedmoj teniserki sveta biće Kineskinja Šuaji Žang.U četvrtfinale se plasirala i Čehinja Karolina Mučova, 68. teniserka sveta, koja je u osmini finala bila bolja od zemljakinje, treće na WTA listi Karoline Pliškove sa 4:6, 7:5, 13:11.Mučova će u narednom kolu igrati protiv Ukrajinke Eline Svitoline.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Simona Halep okončala bajku Koko Gof

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2019

Rumunska teniserka Simona Halep plasirala se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je danas pobedila Amerikanku Kori Gof sa 6:3, 6:3...Halep je tako prekinula bajku 15-godišnje Koko Gof, koja je u prvom kolu eliminisala Venus Vilijams, i četvrti put se plasirala u četvrtfinale Vimbldona...Naredna protivnica...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.