Simon: Novaku je falilo žara

Izvor: B92, 09.Okt.2013, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simon: Novaku je falilo žara

Francuski teniser Žil Simon kaže za "L'ekip" da je primetio da je kod Novaka Đokovića ove godine opala želja za pobedama.

"Nadal se posle pauze vratio na teren poput pit bula, a Novak je bio istrošen. Video sam da je ove godine lakše prihvatao poraze, a Novak obično razmišlja u stilu 'bolje umreti nego izgubiti'. Mislim da će mu to što je Rafa sada prvi dati veću ambiciju jer će imati novi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << cilj", rekao je Simon.

U sklopu teksta o rivalstvu Đokovića i Nadala novinarka L’ekipa razgovarala je i sa Vojtehom Fibakom, koji je od US opena deo Novakovog stručnog štaba.

"Novak je veoma teško primio dva poraza od Nadala na Rolan Garosu (2012, 2013) i zato je izgubio samopouzdanje, što smo mogli da vidimo u ovogodišnjem finalu US opena. Ali proveo sam nedelju dana pre turneje po Aziji i bio sam impresioniran time što je uspeo da sačuva pozitivni duh. Ovo je definitivno era Đokovića i Nadala. Istina, Federer još može da pobeđuje u dvorani, a mislim da Mari uprkos svemu ne može da se meri sa Rafom i Novakom“, izjavio je Poljak.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.