Sereni odgovara krov

Izvor: RTS, 04.Jul.2012, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sereni odgovara krov

Američka teniserka Serena Vilijams izjavila je da je oduševljena jer je prvi put u karijeri igrala sa zatvorenim krovom na Vimldonu i da ju je to iskustvo podsetilo na video igricu.Vilijams je juče eliminsala branioca titule Petru Kvitovu iz Češke sa 6:3, 7:5 i polufinalu će igrati protiv Viktorije Azarenke iz Belorusije.

"Nikada ranije nisam igrala sa zatvorenim krovom. Svidelo mi se, bilo je neverovatno. Posebno zvuk, koji nastaje prilikom uraranja loptice, imala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sam osećaj da čujem kada muva sleti na teren. Sve mi je delovalo kao da sam u nekoj video igrici", rekla je Vilijams.

Amerikanka se mučila u prethodnim kolima, posedbo protiv Ži Ženg (Kina) i Jaroslave Švedove (Kazahstan), ali kako se turnir bliži kraju počinje da liči na staru Vilijams.

"Ne možete da odbranite titulu, a da prethodno ne unapredite svoju igru. Imala sam dobar razgovor uoči meča sa sestrom Venus i ocem Ričardom, koji me je motivisao. Lepo je kada ste u polufinalu, ali na kraju ako niste prvi, to vam je kao da ste poslednji", poručila je Vilijams.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serena: Sjajno je iskustvo igrati pod krovom, kao da sam bila u video igri

Izvor: Blic, 04.Jul.2012

Američka teniserka Serena Vilijams izjavila je da je oduševljena jer je prvi put u karijeri igrala sa zatvorenim krovom na Vimldonu i da ju je to iskustvo podsetilo na video igricu...Vilijams je eliminisala branioca titule Petru Kvitovu iz Češke sa 6:3, 7:5 i polufinalu će igrati protiv Viktorije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.