Serena suočena sa drakonskom kaznom

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena suočena sa drakonskom kaznom

Najbolja teniserka današnjice Serena Vilijams suočava se sa oštrom novčanom kaznom, objavio je WTA.

Amerikanka se povukla sa Otvorenog prvenstva Kine u Pekingu i najavila da će propustiti i završni WTA turnir u Singapuru zbog zdravstvene preventive, međutim, ona namerava da odigra egzibicioni meč protiv Dankinje Karoline Voznjacki 26. novembra.

Prema pravilima Tura, Vilijams nema pravo nastupa u prvih 30 dana nakon početka turnira u Singapuru i u suprotnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << može da bude kažnjena sa 100.000 dolara.

Osim toga, ukoliko odbije da učestvuje na službenim događajima završnog turnira suočava se sa dodatnom kaznom od 75.000 dolara i mogla bi da bude isključena iz konkurencije u prve dve nedelje sledeće sezone.

Zbog propuštanja takmičenja na kraju ove sezone Vilijams bi takođe mogla da bude lišena plaćanja od oko milion dolara iz takozvanog bonus fonda WTA, koji se distribuira na kraju godine.

Završni WTA turnir u Singapuru na programu je od 25. oktobra do 1. novembra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.