Serena se vratila na mesto zločina

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena se vratila na mesto zločina

Publika u Indijan Velsu 14 godina nije videla Serenu Vilijams. Zbog predaje meča starijoj sestri Venus u poolufinalu 2001. godine, jedna od najboljih teniserka sveta dobila je tada salve zvižduka. Do ove godine, njena noga nije kročila na teren ovog turnira, ali...

Serena je ove godine odlučila da zaigra u Indijan Velsu i u prvom meču posle 14 godina pobedila je Rumunku Moniku Niklesku 7:5, 7:5. "Crna gazela" ovaj susret je odigrala sa mnogo emocija. Dobila je ovacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << publike, a posle meča nije krila emocije:

- Ovo je jedan od najvećih momenata u mojoj karijeri. Osećam se kao da sam već osvojila turnir. To što sam dobila ovoliku ljubav i podršku od strane publike  mnogo mi znači - naglasila je Serena suznih očiju.

Naš as Novak Đoković pozdravio je odluku najbolje teniserke današnjice da se vrati u Indijan Vels.

- Nikad nije kasno. Ona je igračica koje privlače pažnju gde god se pojave i jedna od najvećih šampionki u našem sportu. Logično je bilo očekivati da će zaigrati opet u Indijan Velsu, drago nam je da je opet sa nama - istakao je Novak.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šarapova: Sjajna odluka Serene

Izvor: B92, 15.Mar.2015, 15:46

Ruska teniserka Marija Šarapova podržala je odluku Serene Vilijams da posle 14 godina pauze zaigra na Indijan Velsu...Vilijamsova je od 2001. godine propuštala taj turnir u Kaliforniji zbog incidenata u finalu sa Kim Klajsters te sezone, kada su ona i njena porodica bili na meti rasističkih uvreda...“Mislim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.