Serena odustala od Sinsinatija – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena odustala od Sinsinatija – MaxBet Sport

Američka teniserka Serena Vilijams povukla se sa turnira u Sinsinatiju zbog povrede leđa. Osvajačica 23 grend slem titule odustala je od turnira samo nekoliko dana pošto je predala finalni meč na Rodžers kupu u Torontu.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,15 na pobedu Aleksandrove protiv Halep na turniru u Sinsinatiju.
Vilijams je u sredu trebalo da igra meč prvog kola u Sinsinatiju, protiv Zarine Dijas. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
– Tužna sam što sam morala da se povučem, pošto je ovo zaista jedan od turnira na kojima najviše volim da igram -rekla je Vilijams.
Ona je prošlog vikenda Kanađanki Bjanki Andresku predala finalni meč, u prvom setu, zbog grčeva u leđima.
– Došla sam u Mejson (Ohajo) u nedelju i pokušala sam sve da se pripremim za meč, a posle treninga i dalje sam se nadala da ću moći da igram. Međutim, nažalost, leđa mi i dalje nisu u redu – navela je Vilijams.
Poslednji grend slem turnir u sezoni US Open počinje za manje od dve nedelje u Njujorku, očekuje se da će Vilijams igrati i pokušati da osvoji 24. grend slem titulu.

The post Serena odustala od Sinsinatija – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Serena Vilijams zbog povrede leđa otkazala nastup u Sinsinatiju

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2019

Američka teniserka Serena Vilijams odlučila je da zbog povrede leđa propusti nastup na Masters turniru u Sinsinatiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.