Serena Vilijams završava godinu na prvom mestu WTA liste

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2013, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams završava godinu na prvom mestu WTA liste

Američka teniserka Serena Vilijams završiće 2013. godinu na prvom mestu WTA liste, saopštilo je danas Udruženje teniserki (WTA).
(FOTO: FoNet)
Vilijams je ove godine osvojila devet titula, od kojih i one na Rolan Garosu i Ju-Es openu i ostvarila je skor od 67 pobeda i četiri poraza. Amerikanka će treći put u karijeri godinu završiti na prvom mestu WTA liste.
Ona je u februaru sa 32 godine postala najstarija teniserka na prvom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na WTA listi. Tokom ove godine osvojila je više od devet miliona dolara nagrada na turnirima.
Serena je tokom svoje karijere dokazala da je neverovatna šampionka, na terenu i van njega. Ove sezone je nastavila da ispisuje nove rekorde i dokazuje da je jedan od najvećih sportista svih vremena – rekla je Izvršni direktor WTA Stejsi Alaster.
Vilijams je do sada u karijeri osvojila 55 titula u singlu i 22 u dublu.
Kineskinja Li Na postala je peta teniserka koja je uspela da se plasira na završni WTA turnir, koji će se od 22. do 27. oktobra održati u Dohi.
Pre nje, učešće na turniru izborile su Serena Vilijams, Viktorija Azarenka, Marija Šarapova i Agnješka Radvanska.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serena Vilijams završava godinu na prvom mestu WTA liste

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2013

Američka teniserka Serena Vilijams završiće 2013. godinu na prvom mestu WTA liste, saopštilo je danas Udruženje teniserki (WTA)...Vilijams je ove godine osvojila devet titula, od kojih i one na Rolan Garosu i Ju Es openu i ostvarila je skor od 67 pobeda i četiri poraza. Amerikanka će treći put...

Nastavak na Vesti-online.com...

Serena treći put najbolja

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2013

Amerikanka Serena Vilijams (32) treći put će godinu završiti na prvom mjestu WTA rang-liste, pošto joj je to pošlo za rukom i 2002. i 2009.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.