Serena Vilijams se verila

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Dec.2016, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams se verila

Poznata teniserka Serena Vilijams i suosnivač društvene mreže Redit Aleksis Ohanijan verili su se u Rimu.

To je Vilijamsova potvrdila na ovoj mreži.

Teniserka je napisala da se nalazi sa šarmantnim muškarcem u Rimu - mestu gde su se njihove zvezde podudarile.

"Sada je krug potpun. Za istim stolom gde smo se prvi put upoznali slučajno, a ovaj put namerno - našim izborom. Na kolenima je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izgovorio četiri reči i ja sam rekla da", napisala je teniserka.

Ohanijan je takođe objavio vest o veridbi na Fejsbuku.

"Rekla je da", dodao je.

Vilijams i Ohanijan su zajedno od jeseni 2015. godine, ali su svoju vezu čuvali daleko "od očiju javnosti", prenosi Klix.ba.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Verila se Serena Vilijams

Izvor: N1 televizija, 30.Dec.2016

Poznata teniserka Serena Vilijams i suosnivač društvene mreže Redit Aleksis Ohanijan verili su se u Rimu..To je Vilijamsova potvrdila na ovoj mreži...Teniserka je napisala da se nalazi sa šarmantnim muškarcem u Rimu - mestu gde su se njihove zvezde podudarile.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.