Serena Vilijams na terenu posle porođaja

Izvor: RTS, 20.Apr.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams na terenu posle porođaja

Najuspešnija teniserka u Open eri Serena Vilijams vratiće se na teren posle porođaja i zaigrati u 36. godini.

Serena Vilijams, osvajačica 23 grend slem titule, juče je putem društvenih mreža objavila da je u drugom stanju, a iz njenog tima poručuju da američka teniserka nije završila karijeru.
"Serena već pravi kalendar za početak 2018. godine", rekla je pi-ar menadžerka Keli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Buš Novak.
Interesantno je da Vilijamsova ide na pauzu sa prvog mesta od naredne nedelje, a sačuvaće svoju poziciju prema posebnom pravilu VTA ako odigra turnir 12 meseci od porođaja.
Ona će ići istim putem kao Viktorija Azarenka, koja se vraća tenisu u julu, nakon što je dobila dete prošlog decembra, a ranije je isto to uradila Kim Klajsters.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serena se vraća na teren poslije trudnoće

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Apr.2017

Serena Vilijams vratiće se igranju tenisa poslije rođenja deteta, potvrđeno je iz njenog tima.Serena je u srijedu na "Snepčetu" potvrdila da je trudna kada je objavila fotografiju sa natpisom "20 nedjelja" na kojoj je pokazala trudnički stomak, a mnogi su to shvatili kao kraj jedne sjajne karijere.Međutim,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

OBJAVILA FOTKU STOMAKA I IZAZVALA HAOS: Serena Vilijams otkrila hoće li ZAISTA postati mama

Izvor: Kurir, 20.Apr.2017

...Mnogi su se pitali da li se Serena samo šalila i o čemu se zapravo radi Mesta dilemi više nema - kako je njen PR istakao, teniserka će uskoro zaista postati majka, piše Storyrs..- Srećna sam što mogu da potvrdim da će Serena u junu dobiti bebu - stoji u poruci koju je Keli Buš Novak, sportistkinjina...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.