Serena Vilijams i Lusija Safarova u finalu

Izvor: Glas javnosti, 08.Apr.2012, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams i Lusija Safarova u finalu

ČARLSTON - U finalu WTA turnira u Čarlstonu, koji se igra za nagradni fond od 740.000 dolara, sastaće se Amerikanka Serena Vilijams i češka teniserka Lusija Safarova.

Mlađa od sestara Vilijams u finale se plasirala za nešto manje od sat vremena posto je deklasirala Australijanku Samantu Stosur sa 6-1, 6-1, a još ubedljivija je bila Safarova koja je poedila Polonu Hercog iz Slovenije sa 6-0, 6-0.

Vilijams i Safarova do sada su odigrale četiri meča i sva četiri dobila je američka teniserka.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serena Vilijams i Lusija Safarova u finalu

Izvor: Kurir, 08.Apr.2012

U finalu WTA turnira u Čarlstonu sastaju se Serena Vilijams i češka teniserka Lusija Safarova..ČARLSTON - U finalu WTA turnira u Čarlstonu, koji se igra za nagradni fond od 740.000 dolara, sastaće se Amerikanka Serena Vilijams i češka teniserka Lusija Safarova...Mlađa od sestara Vilijams u finale...

Nastavak na Kurir...

Serena u velikom stilu osvojila Čarlston!

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2012

Pobednika turnira u Čarlstonu je Amerikanka Serena Vilijams koja je u finalu deklasirala Lusi Safarovu iz Češke.

Nastavak na Sportske.net...

ČARLSTON: Serena do 40. titule

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2012, 00:51

Amerikanka Serena Vilijams trijumfovala je na VTA turniru u Čarlstonu pošto je u finalu savladala Čehinju Lusi Safarovu sa 2:0 u setovima – 6:0, 6:1.. Doskora prva igračica sveta, trenutno 10. na VTA listi, osvojila je jubilarni 40. trofej u karijeri, od čega 13 na gren slem turnirima.. Duel protiv...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.