Serena Vilijams ambasadorka UNICEF

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Sep.2011, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams ambasadorka UNICEF

Američka teniserka Serena Vilijams izabrana je za ambasadorku dobre volje UNICEF-a, zbog uspešnog učešća u kampanji za poboljšanje zdravstvene situacije u Africi.

Dvadesetdevetogodišnja mlađa sestra Vilijams putovala je tokom poslednjih nekoliko godina u africke zemlje, gde je pomagala u vakcinaciji protiv dečijih bolesti.
Jedna od vodećih teniserki današnjice, pobednica 13 gren slem turnira, takođe je učestvovala u distribuciji zaštitnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mreža, u borbi protiv malarije koju šire komarci..
Želela bih da pomognem Ujedinjenim Nacijama u poboljsanju kvaliteta života afričke dece čija je budućnost ugrožena nedovoljnim obrazovanjem – rekla je Vilijams na svečanosti u Njujorku.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.