Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jan.2024, 14:31

Šeltonu dojadilo pitanje o Đokoviću: „Puštam da se slegne“

Mladi američki teniser pred kojim je velika budućnost Ben Šelton privukao je pažnju teniske javnosti posle meča polufinala US opena sa Novakom Đokovićem i čuvenog „spuštanja slušalice“. 
Pred Šeltonom su novi izazovi, ali je taj potez postao njegov zaštitni znak. Naročito, jer se to tumači kao čin nepoštovanja.
„Zaista nemam šta više da kažem o toj situaciji na US openu. Pitaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << me konstantno o tome u prethodnih četiri-pet meseci, mislim da sam rekao svoje tim povodom. Radije bih da pustim da se to slegne i da idemo dalje“, kaže Šelton i dodaje:
„U Australiji smo sada, ovo je Australijan open, nije više US open. Usredsređujem se na AO i srećan sam i zahvalan što sam ovde“.
Na pitanje da li svojom energijom i ekspresivnošću želi da uđe rivalima pod kožu ili samo uživa na terenu, 21-godišnji Šelton odgovara:
„Ne znam. Mislim da uživam na teniskom terenu, tako osećam. Svi mogu da imaju mišljenje o tome ko sam ili o tome kako se ponašam. Nemam odgovor na vaše pitanje“.
Šelton je u prvoj rundi savladao Bautistu Aguta, a u drugoj ga čeka Kristofer O’Konel. Potencijalni duel sa Đokovićem je u

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.