Šelton nije prvi telefonirao – teniser iz Top 10 je to radio pre njega FOTO

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 10:45

Šelton nije prvi "telefonirao" – teniser iz Top 10 je to radio pre njega FOTO

Američki teniser Ben Šelton poslednjih nekoliko meseci rapidno napreduje na ATP listi, ali uporedo sa tim je u žiži javnosti njegova proslava posle pobede.

Trenutno 20. igrač sveta posle trijumfa "telefonira", posle čega "spušta slušalicu" svojim protivnicima, a u tome ga nije sputalo kada ju je Novak Đoković "spustio" njemu na US Openu.

Nastavio je Šelton u istom maniru nedavno i protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Janika Sinera na turniru u Šangaju, ali se ispostavilo da takav način proslave i nije originalno njegov.

Društvenim mrežama je počela da kruši fotografija Kaspera Ruda koji je navodno i pre Šeltona na identičan način gestikulirao posle pobede.

Norvežanin, trenutno deveti na svetu, je to radio prošlog jula u Baštadu, dakle značajno ranije u odnosu na Šeltona.

Javili su se i navijači američkog tenisera koji su istakli da je Šelton to radio i tokom koledž karijere, ali da li je ta informacija tačna ili ne ostaje nepoznanica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.