Šarapova u minijaturnom bikiniju ostavlja bez daha

Izvor: Press, 06.Jan.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova u minijaturnom bikiniju ostavlja bez daha

Ruska teniserka spremna je da ponovo uzme reket u ruke i da se vrati na teren nakon što je suspendovana zbog doping skandala.
foto: blic.rs
Da je i dalje u top formi Marija Šarapova pokazala je kada se pred paparacima skinula u minijaturni crni bikini tokom odmora na Havaijma. Šarapova je bila sjajno raspoložena, okružena prijateljima, ali se kratko odmarala, pa je odmah sutradan otputovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na u Njujork.
 




Očekuje se da će se Šarapova zaigrati na Rolan Garosu kasnije ove godine, što će biti njen prvi turnir od Australijan Opena u martu 2016. Njena suspenzija ističe 25 aprila, nakon 15 meseci odsustva sa terena.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Nju Jork

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.