Šarapova pokazala vitko telo VIDEO

Izvor: S media, 13.Jun.2011, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova pokazala vitko telo VIDEO

Marija Šarapova možda nije najbolja teniserka na svetu, ali je svakako jedna od najzgodnijih, ako ne i broj 1 u toj oblasti.

Koliko puta se ljube Nole i Šarapova? VIDEO

Maši ostalo da skine još samo gaćice FOTO

Fudbalerke se skinule, valjda zbog Mondijala VIDEO

Izazovna kampanja Eklstonove ćerke FOTO

Ruskinja je pokazala savršeno telo tokom snimanja reklame za "Najk".

Pored nje, u kampanji su učestvovale još i teniserka Li Na iz Kine, američka fudbalerka Houp Solo, alžirska plesačica Sofija Boutela i australijska surferka Laura Enever.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Jelena Janković: Sramota bi me bilo da pevam VIDEO

Izvor: S media, 13.Jun.2011

Jelena Janković, popularna Džej Džej, voli muziku, ali ne voli da peva. ..Kako izgleda dan sa Jelenom u šopingu? FOTO..Bruka na RG: Pa ko sad igra? Ana ili Jelena? VIDEO..Jelenu dotukla bolest mame Sneže..Koliko puta se ljube Nole i Šarapova? VIDEO..Pre izvesnog vremena zbog nje je na mastersu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.