Šampionka Rolan Garosa osvojila titulu u Adelejdu

Izvor: Beta, 27.Feb.2021, 14:49

Šampionka Rolan Garosa osvojila titulu u Adelejdu

Poljska teniserka Iga Švjontek osvojila je danas titulu na turniru u Adelejdu, pošto je u finalu pobedila Švajcarkinju Belindu Benčić sa 6:2, 6:2.Meč Švjontek i Benčić, 18. i 12. teniserke sveta, trajao je sat i osam minuta.Poljakinja je na putu do trofeja u Adelejdu ispustila jedan set u pet mečeva i izgubila samo 22 gema. Švjontek je tako osvojila drugu titulu u karijeri, posle trofeja na Rolan Garosu prošle godine. Na drugoj strani, Benčić nije uspela da podigne svoj peti trofej u karijeri.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bivša šampionka Vimbldona Končita Martines pozitivna na korona virus

Izvor: Beta, 27.Feb.2021

Bivša španska teniserka i nekadašnja pobednica Vimbldona Končita Martines saopštila je danas da je pozitivna na korona virus.Martines, koja je trener španske teniserke i bivšeg broja jedan na WTA listi Gabrinje Muguruze, nalazi se u karantinu u bolnici u Dohi."Nadam se skorom povratku na turnire....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.