Samo vakcinisani teniseri mogu na Rolan Garos, titulu brani Đoković

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2022, 18:50

Samo vakcinisani teniseri mogu na Rolan Garos, titulu brani Đoković

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) zvanično je poslalo dopis teniserima da će samo vakcinisani teniseri moći da igraju na turnirima u Francuskoj, uključujući i Rolan Garos.

Đoković mora da se vakciniše ako želi da igra u Španiji

Tročlano sudsko veće Federalnog suda u Australiji donelo je proteklog vikenda odluku da se Đokoviću ukine viza za boravak i  igranje na Australijan Openu zbog toga što nije vakcinisan.

Đoković bi trebalo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vakciniše i ako želi da se takmiči u Španiji, izjavila je juče portparolka tamošnje vlade, prenosi Rojters.

Kako prenose mediji, mejl je naslovljen sa "Važno: Zahtev za vakcinacijom u Francuskoj", a dalje se navodi da je Teniska federacija Francuske obavestila ATP o tome da će uskoro biti usvojen zakonski akt kojim se zabranjuje učešće nevakcinisanim sportistima na bilo kom sportskom događaju.

Kako se ističe, neće moći da uđe ni sa antitelima od prethodne infekcije ukoliko taj igrač nije primio bar jednu dozu vakcine.

Dodaje se da za sada nije jasno da li će igračima koji su se oporavili od virusa korona biti dopušteno da igraju, ukoliko nisu vakcinaciju, a igrači moraju da budu ili potpuno vakcinisani ili da imaju sertifikat koji potvrđuje da iz medicinskih razloga ne smeju da prime vakcinu.

Rolan Garos startuje 24. maja, a titulu brani najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ATP: Samo vakcinisani teniseri mogu u Francusku

Izvor: RTS, 19.Jan.2022

Udruženje teniskih profesionalaca zanično je poslalo dopis teniserima da će samo vakcinisani teniseri moći da igraju na turnirima u Francuskoj, uključujući i Rolan Garos. . Kako prenose mediji, mejl je naslovljen sa "Važno: Zahtev za vakcinacijom u Francuskoj", a dalje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.