Sabalenka pozitivna, propušta Indijan Vels

Izvor: B92, 03.Okt.2021, 23:18

Sabalenka pozitivna, propušta Indijan Vels

Druga teniserka sveta Arina Sabalenka saopštila je da je pozitivna na koronavirus, i da će zbog toga propustiti masters u Indijan Velsu.

"Nažalost pozitivna sam na testiranju u Indijan Velsu i neću moći da igram. Nalazim se u izolaciji i ostaću ovde dok odlazak ne odobre lekari. Za sada se osećam dobro, ali zaista sam tužna što ne mogu da igram ove godine", napisala je Beloruskinja na Instagram nalogu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Na turniru u Kaliforniji trebalo je da ima prvi nastup od poraza u polufinalu Ju-Es opena, koji je pretrpela od Kanadjanke Lejle Fernandes 10. septembra.

Od turnira u Indijan Velsu ranije su odustale prva igračica sveta Ešli Barti, Naomi Osaka i Serena Vilijams, dok je u muškom delu žreba takmičenje otkazao prvi igrač sveta Novak Đoković.

Turnir, koji se tradicionalno igra u martu pomeren je ove godine zbog pandemije korona virusa, a takmičenje počinje od 4. i traje do 17. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.