SVI ODLEPILI ZA ZGODNOM NIVES: Krije se od kamera, ali kad bi se 11 godina mlađa Ivaniševićeva supruga pojavila u Novakovoj loži, tenis bi pao u drugi plan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 19:02

SVI ODLEPILI ZA ZGODNOM NIVES: Krije se od kamera, ali kad bi se 11 godina mlađa Ivaniševićeva supruga pojavila u Novakovoj loži, tenis bi pao u drugi plan (FOTO)

Njegova je najveća podrška.

Od trenutka kada se obelodanili da su u vezi, ljubav Gorana (52) i Nives Ivanišević (41) neprestano je pod budnim okom javnosti u celom regionu.

Nedugo pošto su potvrdili da ih povezuju jake emocije izgovorili su sudbonosno da i dobili naslednika kao krunu velike ljubavi.

Javnost u Srbiji ovaj par još više prati otkada je Hrvat postao deo tima Novaka Đokovića.

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ni Goran ni njegova izabranica, za razliku od mnogih parova ne vole da svoj privatan život pokazuju na društvenim mrežama, pa lepa Nives tek ponekad podeli po neki detalj iz života porodice Ivanišević.

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Ali ono što jednostavno nikome ne može da promakne je izgled popularne radio voditeljke, koja svakom novom slikom na Instagramu izazove lavinu komentara i mnoštvo lajkova jer je mnogi smatraju jednom od najlepših žena u regionu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.