Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2017, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKA ČAST: Stonoteniserke šampionke sveta!

Ekipna reprezentacija Srbije u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom stigla je do tituče šampiona sveta! 

Takmičenje je održano u Bratislavi, a naš tim su činile Borislava Perić-Ranković, Nada Matić i Kristina Arančić.
U finalu su naše igračice bile bolje od Velike Britanije, a ključan trenutak bila je pobeda Borislave Perić-Ranković nad Sju Gilroj. Prethodno su ona i Nada Matić sa 2:1 bile bolje od dubla koji su činile Gilroj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i Megan Šaklton.
Veoma smo srećne zbog odbranjene titule od pre tri godine. Cilj je bio da ostanemo na najvišem nivou, održimo to što duže. Uvek je lepo kad postaneš svetski šampion, rekla je Perić-Ranković.
 
The post SVAKA ČAST: Stonoteniserke šampionke sveta! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Srpske stonoteniserke šampionke sveta

Izvor: RTS, 19.Maj.2017

Ženska ekipa Srbije osvojila je zlatnu medalju na ekipnom Prvenstvu sveta u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom. Čestitke uputili premijer Vučić i ministar Udovičić. . .Na takmičenju u Bratislavi, naša ekipa je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.