ŠTA JE NOVAKU POVRATILO SNAGU

Izvor: Kurir, 27.Jan.2012, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE NOVAKU POVRATILO SNAGU

MELBURN - Veoma dramatično polufinale svetskog reketa broj jedan u Melburnu.

MELBURN - Veoma dramatično polufinale svetskog reketa broj jedan u Melburnu.

Novak Ðoković je gubio 2:1 protiv Endija Mareja. U trecem setu punom preokreta  izgubio je u taj-brejku. Duge razmene udaraca su ga iscrpele i delovao je kao da više nema snage. Treći set je trajao skoro sat i po i još ga je izgubio.

Međutim, na pauzi izvukao je nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz torbe i stavio usta i pojeo. Dok je jeo,  peškirom je sakrio svoje lice i  kamere nisu zabeležile šta je to uzeo srpski teniser što mu je povratilo snagu i vratilo ga osveženog u igru.

Šta god bilo, Nole je zaigrao mnogo bolje i četvrti set dobio sa 6:1, a potom posle teškog petog seta osvojio meč.

Duel Đokovića i Mareja trajao je skoro pet sati, a srpski teniser je posle meča u izjavi brojnim novinarima u šali rekao da je pio "magičnu tečnost" koja mu je pomogla da izdrži do kraja.

Uživo: Đoković protiv Mareja

Nole cestitao svetog Savu preko Tvitera

Srpski teniser Novak Ðokovic, finalista Australijan opena, cestitao je preko Tviter svima koji danas slave Svetog Savu.

"Uskliknimo s ljubavlju, Svetitelju Savi! Srecna slava celom srpskom narodu. Da vam ovaj sveti dan prode u miru i bude ispunjen ljubavlju i srecom!", napisao je teniser.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.