SRPSKA OPEN: Lajović dao nadu rivalu pa ga PREGAZIO i zakazao susret sa Noletom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 13:21

SRPSKA OPEN: Lajović dao nadu rivalu pa ga PREGAZIO i zakazao susret sa Noletom

Derbi u trećoj rundi.

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale Srpska opena, pošto je savladao Francuza Gregoara Barera sa 6:3, 6:0.

Velika borba viđena je u prvom setu, Srbin je poveo sa 3:0, ali je Francuz uzvratio istom merom i poravnao na 3:3, ali je od tog momenta svaki sledeći gem na mečui pripao našem igraču.

Barer kao da se predao posle izgubljenog prvog gema drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seta, tako da u poslednjih pet gemova nije osvojio ni poen.

Lajoviću je to četvrto četvrtfinale ove godine, a tamo ga čeka prvi nosilac Novak Đoković, od kojeg je izgubio oba prethodna okršaja.

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Kjara Đufrida
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LAJOVIĆ PRED SUSRET SA NOLETOM: Većina će navijati za Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023

Svestan situacije...Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale Srpska opena, pošto je savladao Francuza Gregoara Barera sa 6:3, 6:0 i sada ga čeka meč sa Novakom Đokovićem...- Bio sam malo nervozniji nego inače, previše sam analizirao na početku meča šta se dešava i kako,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.