SRPSKA OPEN: Kecmanović posle dva sata u četvrtfinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 14:52

SRPSKA OPEN: Kecmanović posle dva sata u četvrtfinalu

Srpski teniser savladao Jordanca Šelbaja u dva seta.

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao u četvrtfinale Srpska opena pošto je savladao Jordanca Abdelaha Šelbaja sa 2:0 (6:4, 7:6 (7:4)) za dva sata. Kecmanović će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela između Moldavca Radu Albota i Čeha Jiržija Lehečke.

Odmah na startu je Kecmanović uspeo das oduzme Jordancu servis, a isto je mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da učini i u petom gemu, ali je Šelbaj spasio brejk loptu. Jordanac je uzvratio u šestom gemu iskoristivši prvu brejk priliku, ali novu priliku Kemcanović iskoristio u devetom gemu i napravio brejk koji je potvrdio u narednom gemu i ujedno osvojio set.

Čak šest brejkova je viđeno u drugom setu, koji je na kraju odlučen u taj-brejku. U devetom gemu je Kecmanović napravio brejk i zatim je servirao za pobedu, ali je Šelbaj uspeo da mu oduzme servis i izbori se za taj brejk u kojem je srpski teniser ipak opravdao status favorita i stigao do trijumfa.

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siner opravdao ulogu favorita u Barseloni

Izvor: B92, 20.Apr.2023

Italijan Janik Siner plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Barseloni, pošto je pobedio 35. igrača sveta Jošihita Nišioku posle tri seta, 6:1, 4:6, 6:3...Osmi teniser sveta pobedio je posle nešto više od dva sata...On je osam puta oduzeo servis japanskom teniseru, koji je iskoristio pet brejk...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.