SRPKINJA RAZBESNELA SINERA: Italijan joj odmah PRIŠAO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 19:54

SRPKINJA RAZBESNELA SINERA: Italijan joj odmah PRIŠAO (VIDEO)

Vesti sa Vimbldona...

Italijanskom teniseru Janiku Sineru se nije svidela jedna od odluka Marijane Veljović na meču protiv Danijela Elana Galana.

Sudija iz Srbije je delila pravdu tokom meča osmine finala Vimbldona, kada je napravila grešku u drugom setu.

Ona je promenila odluku linijskog sudije i proglasila aut nakon jednog udarca Sinera, za koji se ispostavilo da je bio na liniji posle video provere.

Poen je morao da se ponovi, a Siner >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je mislio da će pripasti njemu, pa nije olako prihvatio takav razvoj događaja.

Obično smireni Italijan je ovog puta pokazao znake frustriranosti netipične za njega, prišao je Marijani sa kojom je razgovarao o onome što se upravo desio i naposletku pomirio za takvom odlukom.

Na kraju ta odluka nije imala uticaj na rezultat, s obzirom na to da je Siner osvojio sva tri seta i prošao dalje.

Kako je izgledala čitava ta situacija, pogledajte u prilogu.

pic.twitter.com/NaJTRJRFdJ

— ScepanCar (@ScepanCar) July 9, 2023

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ITALIJAN NAPAO SRPKINJU: Marijana Veljović na udaru mladog Janika Sinera na Vimbldonu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Jul.2023

Neprijatna scena u Londonu Marijana Veljović, srpski sudija, ponovo je u centru pažnje na ovogodišnjem Vimbldonu, ali ovoga puta je naljutila mladog italijanskog tenisera Janika Sinera. Iako je mnogi nazivaju „novim Federerom“, Sinera je bio jako ljut na Veljovićevu zbog jedne sporne odluke....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.