SRBIN I HRVAT ZAJEDNO: Prijateljski ciljevi Krajinovića i Ćorića

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN I HRVAT ZAJEDNO: Prijateljski ciljevi Krajinovića i Ćorića

Srpski i hrvatski teniser na društvenim mrežama podelili fotografiju koja je postala hit na društvenim mrežama Prijateljstvo nema granice. Još jedan dokaz toga su prikazali teniseri Filip Krajinović i Borna Ćorić.Njih dvojica su zajedno na turniru u Šangaju, a trening koji su imali su iskoristili i da pošalju jednu zanimljivu sliku u svet.PROČITAJTE JOŠ: JAPANAC U TRANSU ZBOG ĐOKOVIĆA: Preselio se u Pančevo, jeo po 100 ćevapa, a upoznao idola tek >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Tokiju (VIDEO) Naime, njih dvojica su se slikala ispred zastava Srbije i Hrvatske.- Prijateljski ciljevi - poručili su Filip i Borna na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTKA KOJA JE USIJALA REGION: Vojore se srpska i hrvatska zastava, dok se Srbin i Hrvat čvrsto drže za ruke! (FOTO)

Izvor: Kurir, 05.Okt.2019

Srpski teniser Filip Krajinović i njegov kolega Borna Ćorić podelili su na društvenim mrežama fotografiju koja je usijala region.

Nastavak na Kurir...

MOŽE I OVAKO Jedna pored druge srpska i hrvatska zastava (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019, 11:48

Mnogi se hrane mržnjom na ovim prostorima. I u ratu i u miru. Ne mora tako… Pokazali su to i teniseri iz Hrvatske i Srbije, Borna Ćorić i Filip Krajinović uoči početka Mastersa u Šangaju.. Kvota naše kladionice na pobedu Real Sosijedada protiv Hetafea je 1.95.. Uz pomoć domaćih navijača...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.