SRAMOTA: Organizatori pogrešili Novakovo ime!

Izvor: Mondo, 16.Jan.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTA: Organizatori pogrešili Novakovo ime!

Velika greška organizatora Australijan Opena koji su pogrešili ime najboljeg tenisera sveta.

Foto: Printscreen

Velika sramota!

Najbolji teniser sveta, petostruki osvajač Australijan Opena i jedan od najboljih sportista Novak Đoković suočio se sa novom neprijatnošću u karijeri, za koju ama baš ništa nije kriv. Više puta u karijeri se desilo da mu pogreše nacionalnost, ali u Melburnu su otišli kora dalje.

Naime, organizatori >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prvog grend slema sezone su na predstavljanju tokom dečjeg dana u Melburnu pogrešno ispisali ime Novaka Đokovića na video bimu.

Oko čitavog terena u Melburnu je pisalo "Novack Djokovic", što je iznenadilo i Novaka ipubliku na tribinama glavnog terena, na kome je srpski dizao trofej čak pet puta. U naredne dve nedelje pokušaće da osvoji i šesti, a turnir počinje protiv Korejca Čunga, a ovo može da bude samo dodatna motivacija za njega.

Well this is awkward, Melbourne. #Novackpic.twitter.com/C3iVGYNI15

— René Denfeld (@Renestance) January 16, 2016
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.