SPREMAN ZA SVE IZAZOVE: Novak pleše na travi Majorke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 15:31

SPREMAN ZA SVE IZAZOVE: Novak pleše na travi Majorke (VIDEO)

Najbolji teniser sveta se u Španiji priprema za Vimbldon.

Novak Đoković danas igra prvi meču u dubl konkurenciji na premijernom turniru na Majorci u sklopu priprema za grend slem na Vimbldonu.

Prethodno je najbolji teniser sveta vredno trenirao na Majorki, navikavajući se na podlogu pošto se ova turnir na travi ove godine igra prvi put. Raspložen je bio Đoković na treningu, plesao je po terenu i lago >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvodio sve ono što su on i njegov tim zamislili, ab Novak je bio zadovoljan urađenim uz poruku koju je postavio na instagram profilu.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 - Spustio sam se niže na travnoatom terenu. Volim što sam se vratio na posebnu i najtradicionalniju podlogu u tenisu. Spreman za dubl akciju sa Karlijem! Vamos - završi oje Noivak poruku na španskom.

Vicešampioni sveta Hrvati večeras (21.00) moraju da pobede Škotsku jer će se u suprotnom oprostiti od EURO već posle takmičenja po grupama. A Škoti su puni samopouzdanja posle remija s Engleskom… Kvota na Hrvatsku je 2,40, na iks 3,30, a na dvojku 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Škotska.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.